Seniorträning

Vi har träning som passar dig!

Med åldern kan krämporna komma... Muskler och leder blir stela och känns ömma. Vardagssysslorna gör lite mer ont än vanligt. Det är lätt hänt att låta det förbli på detta sättet, det är trots allt enklast att bara fortsätta precis som vanligt. Men det måste inte kännas så här. Oavsett hur gammal du är, hur din kropp ser ut idag och hur lite du har tränat i ditt liv kan du alltid sätta igång med träningen redan idag.

Medlemskap kostar 700 kr per månad och då ingår tillgång till gym, relax, gruppträning, frotté. Läs mer om våra olika medlemskap.

Vi erbjuder styrketräning för äldre som är anpassat efter dig

Träning kan förändra ditt liv. Många är rädda för att börja träna i ett sent skede i livet. Det kan handla om att du är rädd för smärta eller för att det känns konstigt att börja så sent. De egna mentala osäkerheterna kan snabbt sätta käppar i de egna hjulen. Din egna hjärna vill skydda dig från att göra något obekvämt, något som du förmodligen stressar upp dig över. Det känns alltid lite konstigt och det kan kännas ovant när du börjar med din seniorträning. Men precis som allt annat i livet går det över med tiden. I gengäld för ett litet ögonblick av obehag får du ut otroligt mycket av din träning. Din kropp blir starkare och du får mer energi över till annat. Du får både bättre självkänsla och bättre hälsa. Dessutom kommer du att upptäcka att fysisk aktivitet är roligt, oavsett om du tränar på gymmet eller är med i ett gemensamt träningspass.

Vi är inte ett vanligt gym

Vi på Skönhetsfabriken arbetar inte som andra träningsanläggningar. Vi har inga färdigpaketerade lösningar utan anpassar din träning utefter dina behov och de resultat du vill uppnå. Hos oss är det även väldigt viktigt att alla ska känna sig välkomna från första stund. Det är en av anledningarna till att vi fokuserar mycket på vår personal. Vi har till och med  träningspass för seniorer med en idrottsläkare som instruktör.

Börja redan idag – träning för äldre

Enligt ett urgammalt kinesiskt ordspråk är 20 år sedan den bästa tidpunkten för att plantera ett träd. Den näst bästa tidpunkten är idag. Gör som många seniorer före dig och börja träna hos oss, vi hjälper dig gärna komma igång med träningen. Vi erbjuder inte bara seniorträning i Göteborg utan har en stor meny med olika träningspass och behandlingar som du kan välja mellan. Vi tar även hand om andra delar av din kropp och hälsa, från huden och håret till massage och fotvård.

Du är alltid välkommen hos oss

Efter ett svettigt träningspass kan du alltid andas ut och slappna av i vår spa- och relaxavdelning. Du har naturligtvis omklädningsrum och duschar men även en varm källa, en torrbastu, ett ångbad och en spännande isdusch för de som verkligen vill vakna till liv. Vi inkluderar alltid frotté, kaffe eller te samt en frukt när du gör ett besök.

Vill du veta mer om oss, vårt upplägg eller vår träning för seniorer i Göteborg  är du varmt välkommen att höra av dig eller göra ett besök hos våra lokaler. Vi finns i princip mellan Kvarnbron och Västra Stampbron, alldeles öster om Drottningtorget. Vi ser fram emot att få hjälpa dig komma igång med din träning.

Skönhetsfabriken

+46 31 61 90 90

skonhetsfabriken@choice.se

Boka online

Tillbaka till toppen