Skönhetsfabriken

Varför träna på Skönhetsfabriken?

Det finns ett gym i så gott som varje kvarter idag vilket är ett tydligt tecken på att många människor är intresserade att ta hand om sig själva. Så hur särskiljer vi oss från andra gym? Vi är inget vanligt gym och vår ambition är heller inte att värva så många medlemmar som möjligt. Vi vill lära känna dig och dina behov.

Vi har faktiskt en övre gräns på hur många medlemmar vi vill ta in och det handlar om att det är viktigt för oss att våra medlemmar känner sig sedda och att behålla den familjära känslan där medlemmarna känner såväl hantverkare som andra medlemmar. Vi vill erbjuda en lugn och stressfri miljö. Hos oss ska man kunna träna utan att behöva köa och trängas, så att träningen blir effektiv och energigivande. Som medlem hos oss lägger vi stor vikt vid att veta vem du är och vad du vill få ut av ditt medlemskap hos oss. Våra hantverkare samarbetar för att hjälpa dig nå dina mål, exempelvis kanske din personliga tränare rekommenderar att du besöker vår osteopat för att du ska få ett bättre resultat av träningen.

Träna hårt, men lugnt

Många människor upplever stress kopplat till träning. Vi vet att vi behöver träning, men att få ihop livspusslet är inte alltid lätt. Det leder till att många går från en stressig tillvaro till en adrenalinfylld gymsession för att sedan lämna gymmet och skynda vidare. För oss är det viktigt att din träning anpassas efter din sinnesstämning. Att du kan träna hårt och uppnå resultat, men under lugna former så att du går härifrån med alla härliga endorfiner som träningen ger, utan stress. Efter en natt vaken med småbarn kanske det är bättre med yoga i vår varma sal än styrketräning i gymmet. Din personliga tränare tar alltid hänsyn till din dagsform och ser till du hinner landa efter träningen.

Vår gruppträning sker i små grupper för att du ska få ut så mycket som möjligt av träningen. Du blir sedd och får den hjälp och vägledning som du behöver även när du tränar tillsammans med andra. Relaxavdelningen är kärnan i vår verksamhet och finns alltid tillgänglig för dig som medlem så att du kan varva ner efter träningen i vår varma källa eller någon av våra olika bastur. Vårt mål är att du ska lämna oss och känna dig stärkt, inte stressad.

NY HEMSIDA KOMMER SNART!

+46 31 61 90 90

skonhetsfabriken@choice.se

Boka online

Tillbaka till toppen