Stans familjäraste gym

Vi vill att du som medlem ska känna dig hemma hos oss!

Varför träna på Skönhetsfabriken?

Det finns ett gym i så gott som varje kvarter idag vilket är ett tydligt tecken på att många människor är intresserade att ta hand om sig själva. Så hur särskiljer vi oss från andra gym? Vi är inget vanligt gym och vår ambition är heller inte att värva så många medlemmar som möjligt. Vi vill lära känna dig och dina behov.

Med individen i fokus

Vi har faktiskt en övre gräns på hur många medlemmar vi vill ta in och det handlar om att det är viktigt för oss att våra medlemmar känner sig sedda och att behålla den familjära känslan där medlemmarna känner såväl hantverkare som andra medlemmar. Vi vill erbjuda en lugn och stressfri miljö. Hos oss ska man kunna träna utan att behöva köa och trängas, så att träningen blir effektiv och energigivande. Som medlem hos oss lägger vi stor vikt vid att veta vem du är och vad du vill få ut av ditt medlemskap hos oss.

”Genom att begränsa antalet medlemmar kan vi säkerställa kvalitén och lugnet”

Våra hantverkare är nyckeln till vår familjära stämning. Receptionisterna har koll på alltifrån hur du vill ha din smoothie till att dina gymkläder ligger tvättade och redo att användas i ditt skåp. De finns alltid där för att svara på dina frågor och boka in behandlingar och träning åt dig. Våra hantverkare samarbetar för att hjälpa dig nå dina mål, exempelvis kanske din personliga tränare rekommenderar att du besöker vår osteopat för att du ska få ett bättre resultat av träningen.

Våra receptionister hjälper dig med din bokning.

Våra receptionister jobbat ”At your service”

Träna hårt, men lugnt

Många människor upplever stress kopplat till träning. Vi vet att vi behöver träning, men att få ihop livspusslet är inte alltid lätt. Det leder till att många går från en stressig tillvaro till en adrenalinfylld gymsession för att sedan lämna gymmet och skynda vidare. För oss är det viktigt att din träning anpassas efter din sinnesstämning. Att du kan träna hårt och uppnå resultat, men under lugna former så att du går härifrån med alla härliga endorfiner som träningen ger, utan stress. Efter en natt vaken med småbarn kanske det är bättre med yoga i vår varma sal än styrketräning i gymmet. Din personliga tränare tar alltid hänsyn till din dagsform och ser till du hinner landa efter träningen.

Yoga på Skönhetsfabriken centralt i Göteborg

 

 

”Tricket för balans i tillvaron är att utföra rätt träning vid rätt tillfälle”

 

 

 

 

Vår gruppträning sker i små grupper för att du ska få ut så mycket som möjligt av träningen. Du blir sedd och får den hjälp och vägledning som du behöver även när du tränar tillsammans med andra. Relaxavdelningen är kärnan i vår verksamhet och finns alltid tillgänglig för dig som medlem så att du kan varva ner efter träningen i vår varma källa eller någon av våra olika bastur. Vårt mål är att du ska lämna oss och känna dig stärkt, inte stressad.

Ett andra hem

Vårt mål är att du som medlem alltid ska känna dig välkommen. Till vår stora glädje verkar det som att vi har lyckats väl med vår familjära känsla. Många av våra medlemmar har möten i vårt loungeområde, stannar en stund och dricker kaffe med våra receptionister eller tittar in på mitt kontor där dörren alltid står öppen. Många av våra medlemmar har också börjat umgås med varandra och vi har därför skapat ett nätverk där de får möjlighet att träffas och lära känna varandra ytterligare. Vi är stolta och glada över att kunna ge det där lilla extra till våra medlemmar och att många ser Skönhetsfabriken som ett andra hem. Välkommen att testa oss du också och om du vill veta mer om hur våra medlemmar upplever sin träning så kan du läsa deras ”Stories”.

”De som tar steget att testa oss stannar”

 

 

Author

Fanny

Hudens hälsa

En hälsosam hud genom årstiderna

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen