Nyhetsbrev Augusti 2017

Nya PT, nya pass och ny konst

Jag älskar dig ljuva sommar…

men nu längtar jag efter vardagen och dess underbara rutiner! Visst är det konstigt när man tänker på det, mycket tid och tankar går åt till att längta efter sommar och semester. Tiden när man är fri att göra vad man vill och tanken på att ta dagen som den kommer glorifieras till ett himmelrike. Och visst är det skönt att ha semester men jag tror att det är motsattspoolerna som gör att jag uppskattar de båda tillstånden. För efter några veckors med sommar trix och fix så längtar jag efter att veta hur nästa dag kommer att se, gå upp och gå till jobbet, äta, sova och träna under ordnade former och utan undantagstillstånd.

Jag har så klart tjuvjobbat i sommar och kan inte hålla mig borta veckor i sträck… Men också det är väldigt skönt för jag har lagt tid på att planera och förbereda inför hösten och vi har vi en massa härliga nyheter att presentera, bland annat 3 nya PT, 2 nya gruppträningspass och ett efterlängtat återseende av vår mammalediga Style Director Christine. The Ocean Ball går av stapeln den 14 september och vi tjuvstartar med en skräpvernissage den 31 augusti. För våra medlemmar har vi nätverksträff den 6 september och nu är det enklare än någonsin tidigare att testa hur det funkar att vara medlem hos oss då vi skippar bindningstiden den första månaden.

Vi ses på Fabriken, i gymmet eller kanske på en bal till förmån för havet!

Amanda

Vinnare

Sveriges bästa spa Skönhetsfabriken

Skönhetsfabriken har inte vunnit ett utan två underbara priser i sommar och det är vi fantastiskt stolta, glada och framförallt tacksamma över.

I World Luxury Spa 2017 awards blev vi framröstade utav er till Sveriges bästa Wellness Spa.

Luxury Travel Guide har utsett oss till Sveriges Medical Spa Of The Year 2018

Hantverkarnytt

Christine

Style director Christine Skönhetsfabriken

Den 1 september återvänder vår style director Christine från sin mammaledighet men hon kommer bara att vara hos oss en dag i veckan under hösten så skynda dig att boka upp dina tider!

 

 

 

Adrienne 

Adrienne PT Skönhetsfabriken

Adrienne är en rutinerad PT med elitbakgrund inom beachvolleyboll där hon både har spelat i Australiens landslag och sen varit tränare både i Finland och Sverige.

 

 

 

Emma

pt yoga, pilates, massageterapeut Emma SkönhetsfabrikenEmma är pilates och yoga instruktör samt massageterapeut. Hennes mål är att alltid sprida en känsla av lätthet, harmoni och positivitet i sin undervisning och i hennes behandlingar.

Emma kommer köra Pilates Matwork på tisdagar klockan 12.00.

 

 

Maria

Sjukgymnast, pt och yogainstruktör Maria Gustavsson Skönhetsfabriken Maria är leg. Fysioterapeut/sjukgymnast, personlig tränare, gruppträningsinstruktör och yogalärare. Hon har arbetat med träning och hälsa under 15 års tid och hennes arbete genomsyras av ett glödande engagemang och med mycket energi där hon stöttar och coachar individer till att bli ”sitt bästa jag”.

Maria kommer köra  yoga på onsdagar 07.15

 

Höstens Gruppträning

Måndag

12.00 Athletic Performance*

17:15 Yoga

Tisdag

12:00 Pilates Matwork*

Onsdag

07:15 Yoga

17:15 Yoga

Fredag

07:15 Yoga

Lördag

10:15 Funktionell Fys

 

Nya pass 

Athletic performance med idrottsläkare Johan ullman på Skönhetsfabriken

Athletic performance är ett nytt utmanande pass inriktat på idrottsliga förutsättningar som rörlighet, styrka, balans och explosivitet. Din kropp är ditt redskap och du får testa dina gränser och förmågor i tre dimensioner. Vi rekommenderar att du har tränat regelbundet ett tag för detta pass och kan utföra hopp utan smärta.

 

Instruktör Johan, PT och idrottsläkare

 

 

 

Pilates matwork på Skönhetsfabriken Pilates matwork är ett pass med fokus på stabilisering och förstärkning av ”power house” eller magmusklerna. Detta pass fokuserar även på att räta ut ryggradens naturliga linje. Förbättra koordination, balans och flexibilitet samtidigt som du bygger starkare och smidigare muskler. Övningarna kan utföras stående eller liggande på mattan tillsammans med olika redskap. Detta pass är bra för alla nivåer.

Instruktör Emma, yoga och pilatesinstruktör samt massageterapeut

 

Vernissage & Havsforskning

Vernissage Charlotte Olsson

Skräputställning till förmån för havet av Charlotte Olsson kommer att hållas den 31/8, läs mer här.  Konsten som är skapad av skräp kommer finnas på plats under hösten och intäkterna går delvis till The Perfect world Foundation.

Med oss på kvällen har vi även Bethanie Carney Almroth som forskar vid Göteborgs Universitet. Hon kommer berätta om sin forskning kring hur fiskar påverkas av plaster i havet.

NÄR: 31 augusti klockan 17:00-20:00

OSA: Anmäl dig och ditt sällskap via boka@skonhetsfabriken.se.

Sista anmälningsdag 28 augusti, begränsat antal platser.

Testa oss först och bestäm dig sen!

Skönhetsfabriken behöver upplevas… detta får vi ofta till oss av våra kunder och medlemar men det gör att Fabriken inte är helt enkel att förmedla. Eftersom vi vill att alla skall vara nöjda hos oss och eftersom vi behöver upplevas så plockar vi bort bindningstiden under den första månaden av medlemskapet. Detta innebär att du under en månad kan testa alla våra gruppträningspass, köra en timma med en PT, njuta av relaxavdelningen och sen bestämma dig om du vill fortsätta som medlem.

Yoga på skönhetsfabriken

-Business på fabriken

Ta chansen att umgås och knyta nya kontakter! Ta gärna med dig en gäst som du tror skulle trivas lika bra som du! Marcus Rydberg, håller en föreläsning där han pratar om framtidens sälj. Vi bjuder på lättare tilltugg och dryck och ni får chans att mingla runt. Varmt välkomna till en kväll med syfte att skapa eller fördjupa spännande kontakter!

NÄR: 6 september klockan 17:30-19:30

VAR: I PT-salen på Skönhetsfabriken

HUR: Anmäl dig och din eventuella gäst via boka@skonhetsfabriken.se. Sista anmälningsdag 1 september och det är ett begränsat antal platser.

Members only:

-After work

Favorit i repris kommer att gå av stapeln fredagen den 15 september, medlemmar och hantverkare är välkomna att göra oss sällskap på Bon Bon Bar från klockan 17.00

Varmt välkomna till en härlig sensommar och höst här med oss/Amanda

 

Author

Amanda

Amanda Elmander är grundare till konceptet Skönhetsfabriken. Hon är utbildad sjuksköterska och brinner för att förebygga de livsstilssjukdomar som är kopplade till stress, dålig kost, bristande återhämtning och träning.

Testa att vara medlem utan bindningstid!

Vi vill att du skall veta vad det innebär att vara medlem hos oss innan du binder upp dig!

Hudens hälsa

En hälsosam hud genom årstiderna

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen