LPG

LPG – ALLIANCE

LPG är en behandling som endast utförs av utbildade och diplomerade terapeuter. Vid en behandling masseras vävnaden med vakuumsug och kan behandlas på både kropp och ansikte med en 100% naturlig teknik. LPGs patenterade motoriserade munstycke arbetar med ett vakuumsug som greppar tag i vävnaden och kan anpassas för att nå olika vävnadslager och celler. På detta sätt stimuleras cellerna att producera elastin och kollagen.

Vi utför behandlingar efter ditt behov och vill du rådgöra eller har frågor innan bokning får du gärna kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor. Du når oss på boka@skonhetsfabriken.se eller ring oss direkt på 031-619090.

Minska lagrat fett
LPGs teknik Endermologie innebär en mekanisk bearbetning som stimulerar och separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett.

Reducera celluliter och skulptera kroppen
Lipomassage är en överlägsen bindvävsmassage som får fettcellen att släppa fettet och minska. Behandlingen reducerar även celluliter och andra ojämnheter samt ger en slätare och förbättrad hud.

Spänstigare hud och mer lyster
Lipomassage stimulerar kollagen- och elastinbildning samt främjar celltillväxten. Rynkor reduceras och hyn får tillbaka sin lyster!

Stretchar och mjukar upp
LPGs teknik mjukar upp och släpper stelnaden runt leder. LPG stretchar och mobiliserar vävnad, senor och hud utan smärta.

Mobiliserar
LPGs teknik förbättrar de motoriska funktionerna och ökar cirkulation och dränage, som är avgörande för att prestera som idrottare.

Lindrar smärta
LPGs teknik hjälper musklerna att återhämta sig efter träning och lindrar smärta.


KURIOSA

LPG är en förkortning av namnet på grundaren av denna teknik. För snart 30 år sedan råkade fransmannen och ingenjören Louis Paul Guitay ut för en bilolycka och brännskadades svårt. När han upptäckte hur dålig tekniken för brännskadebehandling var konstruerade han helt enkelt den första LPG-maskinen!

Här kan du läsa mer om behandling.

NY HEMSIDA KOMMER SNART!

+46 31 61 90 90

skonhetsfabriken@choice.se

Boka online

Tillbaka till toppen