Dermapen

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat orsakar Dermapen4TM en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på  nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen4 kan utföras på alla hudtyper

Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Behandlingskurer
Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Med Dermapen4 kan man behandla:
Huduppstramning och – föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia.
Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling förutom hård fysik träning och direkt UV exponering.

PRIS:
Ansikte 2 190 kr
Ansikte + hals + dekolletage 3 290 kr

Frågor? Bara att ringa oss så berättar vi mer. Du når oss på boka@skonhetsfabriken.se eller ring oss direkt på 031-619090.

Author

Fanny

Infinum flyttar in

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen