Spa

Vår spa- och relaxavdelning är en oas dit du kan komma för att varva ner och låta kroppen och själen uppleva lugnet långt från bruset utanför. Här kan du njuta mellan behandlingar eller efter ditt träningspass. Växla mellan den varma källan, torrbastun, ångbadet och isduschen och fyll på med ny energi. I ditt besök ingår alltid frotté, kaffe eller te och frukt.

Vi vill att ditt besök hos oss ska vara rogivande och avslappnande så att du lämnar oss fylld med ny energi. Därför ingår en timmes besök i relaxavdelningen i samband med våra kroppsbehandlingar. Vi tror att din behandling får bättre effekt när du får en chans att varva ner före eller efter din behandling. Du förlänger känslan av avslappning och lugn och får en härlig stund för dig själv. Vi rekommenderar att du kommer i god tid så att du hinner njuta av relaxen i lugn och ro.

 

Spabesök

Njut av en timmes lugn och ro i vår relaxavdelning. Varva ner och låt kropp och själ uppleva lugnet. Inklusive frotté, kaffe eller te och frukt. Åldersgräns 16 år.

PRIS

60 minuter 350 kr per person

 

I samband med träning

Kombinera träning och relax! Du deltar på något av våra gruppass och får en timmes vistelse i vår relaxavdelning efteråt. Inklusive frotté, kaffe eller te och frukt. För grupper på fler än 3 personer kan vi skapa ett eget pass vid förfrågan.

PRIS

500 kr

 

I samband med behandling

I mån av plats ingår 60 min tillgång till vårt spa i samband med alla våra kroppsbehandlingar eftersom vi tycker att det ger bättre effekt av behandlingen.  I samband med övriga behandlingar kostar entré till relaxen 200 kr.

 

För hotellgäster

Om du bor på Clarion Hotel Post kostar en timma i vår spaavdelning 250 kr. Inklusive frotté, kaffe eller te och frukt. Förboka gärna ditt besök, drop in i mån av plats.

 

Paketerbjudanden

Vi erbjuder flera olika spapaket där du kan njuta av vår relaxavdelning med varm källa, ångbad, torrbastu och isdusch själv eller tillsammans med någon du tycker om. Läs mer här.

 

Abonnera relaxavdelningen

Hos oss kan ni ha AW, möhippa, svensexa eller andra event! Är ni en grupp på upp till 20 personer kan ni abonnera vår relaxavdelning. Frotté, kaffe/te och frukt ingår, annan dryck kan beställas via Clarion Hotell Posts room service-meny.

PRIS

60 minuter 6500 kr

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen