Om skönhetsfabriken

Skönhetsfabriken är en plats där du kan investera i dig själv. Här kan du koppla bort vardagen en stund och fylla på med ny energi. Idén med Skönhetsfabriken är att erbjuda skräddarsydda behandlingar och långsiktig hälsa. Vi är inte intresserade av skönhet på löpande band. Vi vill hjälpa dig att förebygga de livsstilssjukdomar som blir allt vanligare – och vi vill att du ska må riktigt bra under tiden.

Skräddarsydda behandlingar

Skönhetsfabriken skiljer sig från andra anläggningar på flera sätt. Vi tror inte på spa-världens färdiga behandlingar. På Skönhetsfabriken arbetar vi efter en behandlingsmeny där vi säljer tid istället för färdigpaketerade lösningar. Tiden anpassas efter dina individuella behov och din terapeut tar fram en behandlingsplan baserat på det resultat du vill uppnå.

Skickliga hantverkare

Att följa en manual är enkelt men att skräddarsy är utmanande, därför är våra hantverkare Skönhetsfabrikens absolut viktigaste resurs. Våra hantverkares arbete präglas av kvalitet, kreativitet och nytänkande. De skräddarsyr behandlingen efter dig och anstränger sig alltid för att ge dig det där lilla extra.

Tillgänglighet för alla

Hos oss låter vi ord som jämlikhet och tillgänglighet genomsyra hela verksamheten. Alla ska känna sig välkomna och vi är noga med allt som påverkar din upplevelse – från bemötande och atmosfär till utbud och behandlingar. Du som individ står i centrum och vi lyssnar till dina behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med att skapa ett utbud med en prissättning som gör det möjligt för fler att ta hand om sig själva.

Holistisk syn på hälsa

Att förebygga ohälsa och arbeta med friskvård innefattar många olika områden. På Skönhetsfabriken erbjuder vi träning, behandling, salong och spa. Genom att samla ett brett utbud av behandlingar, produkter och tjänster under ett och samma tak ger vi dig möjligheten att ta hand om dig själv på alla sätt – till det inre såväl som det yttre. Vi vill kunna erbjuda dig en avkopplande och energigivande helhetsupplevelse.

Tillbaka till toppen