Konferens

Vi ser till att kreativiteten är på topp under hela er konferens. Vi kan erbjuda inspirerande föreläsningar, träning samt mat och dryck.

Bli inspirerade

Vi har ett stort utbud av föreläsningar kring våra olika specialistområden, det vill säga hälsa och välmående, och vid förfrågan kan vi även ta in externa föreläsare. Vi kan exempelvis hålla föreläsningar om kost, träning, andning, motivation och målsättning eller trender. Vi skräddarsyr våra föreläsningar efter era önskemål.

Vår idrottsläkare, PT och massageterapeut Johan Ullman föreläser kring betydelsen av träning, återhämtning och kost för en hälsosam livsstil och en produktiv arbetsplats. Läs mer om de olika typer av föreläsningar han erbjuder här.

Vår hälsocoach Camilla Rova föreläser kring hur du skapar en hållbar hälsosam livsstil, bryter vanor och förändrar beteende. Läs mer om de olika typer av föreläsningar hon erbjuder här. 

 

Föreläsning för upp till 40 personer på Skönhetsfabriken

60 minuter                          från 7000 kr

 

Få igång cirkulationen

För en givande konferens, se till att deltagarna höjer sin energinivå så de blir riktigt kreativa. Vi ser till att ni får igång cirkulationen och kreativiteten på plats genom en energigivande yoga.

15 min 1500 kr

30 min 2500 kr

 

Fyll på med energi

Vi har ett urval av god och nyttig mat som ger energi under ert event eller er konferens. I vårt ordinarie sortiment ingår frukost, sallad, smoothies samt proteinbollar och andra snacks. Skulle ni önska ett större utbud av rätter kan vi erbjuda det vid förfrågan. Observera att all mat måste förbeställas minst 48 timmar innan ert event. Här (LÄNK) hittar ni hela vår meny.

 

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss via mejl boka@skonhetsfabriken.se för förfrågningar. Observera att samtliga priser är inklusive moms. Eventuell kostnad för resor tillkommer.

+46 31 61 90 90

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen