Företagsevent

Vi skräddarsyr olika event utefter era önskemål, vare sig om det handlar om en kickoff, AW, möhippa eller svensexa. Vi har ett brett urval av tjänster som vi kan skräddarsy för att skapa ett härligt event åt er. Välj mellan träning, behandlingar, föreläsningar, workshops och kurser. Våra lokaler är stora och bjuder på relaxavdelning, loungeområde, gym samt träningssalar. Vi kan även erbjuda mat och dryck, såväl från vår egna meny som från Clarion Hotell Post eller enligt önskemål.

Abonnera vår relaxavdelning

Är ni en grupp på upp till 20 personer som önskar att abonnera vår relaxavdelning så kostar det 6500 kr för 60 minuter. Frotté, kaffe/te och frukt ingår. Prosecco, öl, vin och cider finns att köpa på plats.

Skål & namaste – testa vår populära champagneyoga!

Vi skräddarsyr träningspass utefter era önskemål. En av våra mest populära träningspass är champagneyoga. Som namnet antyder är det alltså ett yogapass där man under passet dricker champagne – perfekt som en alternativ AW!

Läs mer om vår Champagneyoga här

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss via mejl boka@skonhetsfabriken.se för förfrågningar kring ett event. Observera att all mat måste förbeställas minst 48 timmar innan ert event.

+46 31 61 90 90

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen