Bokningsregler

Varmt välkommen till Skönhetsfabriken! För att göra din vistelse hos oss till en upplevelse utöver det vanliga ber vi dig att läsa och följa informationen nedan.

BOKNINGSINFORMATION

Du kan boka din behandling hos oss via vår hemsida, mejla boka@skonhetsfabriken.se  eller genom att ringa 031-61 90 90. För att säkerställa att önskad tid är tillgänglig rekommenderar vi dig att vara ute i god tid när du bokar din behandling.

När du genomför din bokning, vänligen meddela oss om eventuella hälsotillstånd, allergier eller skador som kan påverka ditt val av behandling. Vi anpassar våra behandlingar för gravida och ammande och guidar dig gärna kring vilka behandlingar som är mest lämpliga under denna speciella tid.

Via vårt bokningssystem online kan du avboka din behandling 48 timmar före behandlingstillfället. Via telefon kan du avboka fram till 24 timmar före behandlingstillfället. Avbokningar som sker senare än 24 timmar före behandlingstillfället debiteras.

För avbokning för sällskap med 6 eller fler bokningar samt privata gruppträningar gäller 72h.  Senare avbokning debiteras.

PRIVACY POLICY 

Skönhetsfabriken arbetar aktivt med att upprätthålla kraven enligt GDPR i hanteringen av dina personuppgifter.

ÅLDERSGRÄNS

Vi välkomnar barn i vår salong. Barn från 12 år och uppåt är välkomna på behandlingar tillsammans med målsman. Tillgången till spa och gym, inklusive omklädningsrum, är av säkerhetsskäl begränsad till barn över 16 år i målsmans sällskap.

INFÖR DIN BEHANDLING

Vi rekommenderar att du kommer minst 15 minuter före bokad tid för massage och kroppsbehandlingar så att du kan fylla i vårt hälsoformulär, byta om och hinner varva ner före din behandling. Observera att sen ankomst resulterar i en kortare behandling.

RELAXREGLER

Vår relaxavdelning är en avkopplande och lugn miljö, vänligen respektera alla gästers rätt till lugn och ro vid ditt besök hos oss. Du får inte medtaga egen mat eller dryck, men har möjlighet att beställa av oss. Av säkerhetsskäl är tillgången till relaxavdelningen begränsad till barn över 16 år i målsmans sällskap. Vistelsen hos oss på Skönhetsfabriken sker på eget ansvar.

PRESENTKORT 

Hos oss kan du köpa presentkort som kan nyttjas till vår relax, salong, behandlingar eller träning eller som mottagaren kan handla för i vår shop. Presentkorten är giltiga 24 månader från inköpsdatum. Observera att presentkort ej är återbetalningsbara. Presentkort går att förlänga 3 månader mot en kostnad av 300 kr.

VOUCHER
Hos oss kan du köpa voucher för specifika behandlingar. Vouchern är giltiga i 12 månader från inköpsdatum. Observera att vouchers ej är återbetalningsbara eller går ej att frysa.

PRISER & KÖPVILLKOR

Varken öppet köp eller returrätt gäller på behandlingar, produkter, medlemskap, presentkort eller vouchers hos oss. Alla priser är angivna i svenska kronor och vi förbehåller oss rätten att ändra dem.

HITTEGODS & VÄRDESAKER

Allt hittegods ska lämnas in i receptionen. Föremålen förvaras i 4 månader. Om de inte hämtats inom denna tid kommer de att doneras till lokala välgörenhetsorganisationer. Hud- och kroppsvård, underkläder samt hårborstar förvaras endast under 24 timmar. Observera att vi inte tar ansvar för förlust av värdesaker i våra lokaler.

Har du frågor om något?

Välkommen att kontakta oss! Mejla boka@skonhetsfabriken.se eller ring 031-61 90 90

+46 31 61 90 90

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen