Spring it on!

Precis innan ljuset kommer är jag alltid som mörkast…

Varje år upprepas samma sak för mig, jag blir riktigt trött…det kommer i slutet av januari när jag återhämtad mig från julen och högtiderna. Jag känner mig orkeslös, till och med promenaden med hunden känns lite olustig för vädret ute är så väldigt otrevligt, jag vill ligga på soffan med en filt och titta på serier. Jag misstänker depression i brist på idéer och energi. Sen händer DET, en morgon känns luften annorlunda, solens strålar värmer och när jag tittar ner på marken ser jag ledtrådar av vad som komma skall… Våren är på intåg! Varje år är jag lika förvånad och varje år blir jag lika glad när det vänder, för det är först när det vänder som jag inser hur trött jag varit på vinterns sluttamp. Oavsett om du är trött som jag i slutet av vintern eller om din dipp är någon annanstans på året, så är början på våren en tid när vi har en härlig period framför oss och det är en perfekt att förbereda sig själv på vad som komma skall. Låt vårens energi innebära något härlig för dig, ge dig ut minst 30 minuter om dagen och se till att fånga de första strålarna, (glöm inte solskyddet). Boka tid med PT och få hjälp att komma igång med löpträningen inför säsongen. Boka tid i salongen och våga släppa ut håret ur mössan. Boka tid hos din hudterapeut och kom igång med permanent hårborttagning eller behandling av pigmentsfläckar nu när huden är i bästa utgångsläget för resultatinriktade behandlingar.

Energi på sig själv i all ära… men även på jobbet kan det vara bra att boosta med lite nytänkande. Tillsammans med Post har vi perfekta upplägget för kreativa konferenser, styrelse/ledningsgruppsmöte. Boka näsa brainstorming session hos oss!

Spring it on/

Amanda

 

 

 

 

 

Månadens erbjudande

20% hos stylist

Bokar en ny tid hos någon av våra stylister (Louise & Åse) under mars månad och uppge kod ”stylist”.

Boka:

Online

Boka@skonhetsfabriken.se

031 61 90 90

Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Behandlingen skall bokas och utföras i mars.  

1+1=3

Liksom huden har även håret olika behov beroende på årstiden. Uppdatera hårets  ”vårgarderob” med underbara produkter från Lernberger Stafsing

Schampoo, conditioner & hair masque = 499 kr

Ordinarie pris 737 kr

Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller så länge lagret räcker. 

Ärliga produkter med överlägset resultat, tillverkade i Sverige.

Hudens hälsa

För de flesta personer så är det naturligt att man byter garderob efter årets säsongen, men det kanske inte är lika givet att man ändrar om i badrumsskåpet därefter!? Huden utsätts precis som kroppen för olika påfrestningar beroende på klimatet och om man vill ta hand om sin hud ordentligt så behöver man anpassa sina hudvårdsrutiner efter vädrets påfrestningar. Vill du läsa mer om hur du anpassar din hud så har vår hudterapeut Caroline skrivit en artikel om Hudens Hälsa kopplat till årstider och kost. Vill du få en konsultation och rådgivning så boka en ansiktsbehandling eller en konsultation, så kan du både få vägledning i hudvårdsrutin och produkter men även i hur vi kan hjälpa dig att optimera din hudhälsa.

Vi arbetar med hudhälsa, utifrån dina behov och förutsättningar!

Let’s meet

Det är allmänt vedertaget att hjärnan fungerar bättre om hjärtat får jobba och vi erbjuder en kreativ miljö där både kropp och knopp kan få jobba.

Börja er dag med ett valfritt skräddarsytt träningsprogram som passar just er för att kicka igång dagen. Pusta ut och avnjut en god frukost tillsammans med dina kollegor i Skönhetsfabrikens avslappnande miljö. När gruppen är redo tar ni er upp till vår lyxiga svit Julius för att fortsätta arbetsdagen. 

Sviten är 95 kvadratmeter med styrelsesittning

Heldag max 8 personer

Pris på förfrågan!

Nyhet på fabriken Lash Lift

Vill du få en piggare blick i vår så erbjuder vi nu Lash Lift som lyfter, färgar och ger volym till dina egna fransar.

Resultatet håller i 5-8 veckor

Erbjudande mars & april, form och färg av bryn på köpet

Pris 850 kr

Ordinarie pris 1000 kr 

Lash lift Skönhetsfabriken

Färg, form och lyft till dina egna fransar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen