Same, same but different!

Ny fabrikörAmanda Elmander, VD på Skönhetsfabriken

Jag startade arbetet med Skönhetsfabriken 2007, med en vision om att vilja förebygga ohälsa och skapa ett forum för människor där de kunde ta hand om sig själva och att bli omhändertagna. Det glädjer mig att informera om att jag kommer fortsätta jobba med detta i Skönhetsfabriken precis som innan, men med en liten skillnad. Fabriken ägs numera utav Petter Stordalen och Strawberry Properties och jag ser fram emot att fortsätta driva den åt dem. För många upplevs det redan som att Skönhetsfabriken är en del av Clarion Hotel Post och jag ser det som en stor fördel att det nu även är verkligheten så att vi kan stärka vårt samarbete ytterligare. För dig som kund kommer allt fortsätta precis som vanligt… eller förhoppningsvis bättre, same same but different!

Amanda

 

 

Hösterbjudande = Vi bjuder på FFB*

Boka och gå på en 60 minuters ansiktsbehandling under oktober och november så förlänger vi behandlingen och bjuder på färgning av frans och bryn samt plockning utav brynen. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och du behöver uppge koden ”FFB” när du bokar via mail eller telefon. Kan ej bokas online.

Värde 450 kr

*färgning av fransar och bryn ink plock av bryn. 

 

Osteopat

Syftet med ostiopati är att undanröja spänningar och blockeringar samt felställningar i ryggrad, bäckenet och skelettet och därigenom aktivera människans självreglerande kraft. I behandlingen ingår mjukdelsmassage samt olika skonsamma manipulations och mobiliseringstekniker. Vår osteopat Martin finns hos oss varje onsdag och jobbar med att behandla smärta, stelhet och cirkulationsrelaterade bekymmer.  Pris från 700 kr.

 

 

 

Vi söker receptionistVåra receptionister hjälper dig med din bokning.

Du som känner oss vet kanske någon som skulle passa bra i vår reception?

Vi erbjuder ett 70% vikariat under minst ett års tid till en driven och engagerad person som gillar service samt att ha många bollar i luften.

Klicka för mer information!

 

 

Friskvårdens top 5 på fabriken:

Varje år går en himlas massa hälsa förlorad då arbetstagare inte nyttjar sitt friskvårdsbidrag… låt inte din hälsa brinna inne!

  1. Medlemskap i gymmet, alla gruppträningspass ingår liksom tillgång till spaavdelningen samt en timmas pt för att komma igång. 8400kr.
  2. Klippkort på yoga/gruppträning. 10 underbara small groups pass, 2200 kr.
  3. Att träna med PT effektivisera din tid i gymmet och gör träningen anpassad till dig. 5 tillfällen, ej medlem 4750 kr.
  4. Massage, stärker kroppen och kan både vara avkopplande eller energigivande, behandlingen anpassas alltid efter dig. 30 min, 600 kr, 60 min 1000 kr. (vi har även klippkort på massage och 60 min i vår spaavdelning ingår i samband med behandlingen)
  5.  Vi har kostrådgivare, andningscoach, idrottsläkare, sjukgymnast och idrottsläkare i vår stab, alla kan hjälpa dig via ditt friskvårdsbidrag.

Hos oss jobbar vi med följande friskvårdsportaler, Benify, Activway, Din friskvård, Friskvårdskuponger, ePassi, wellnet. 

träning, pt, centralt Göteborg

Gruppträning

Måndagar

Måndagar

Tisdagar

Onsdagar

Onsdagar

Fredagar

Ojämn vecka Lördag

12:00

17:15

07:15

07:15

17:15

07:15

10.15

Rörlighet & Styrka Johan

Yoga Gabi

Yoga Johanna

Yoga Maria

Yoga Gabi

Yoga Emma

Funktionel Fys Björn

 

Save the dates

Det känns långt borta…men vi alla vet att vi är där snabbare än kvickt så här kommer några datum som kan vara bra att ha koll på i höst:

Black Friday 23/11

Glöggmingel 6/12

 

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen