Nyhetsbrev Vinter

Save the dates för årets sista månader, gratis rakning, galna Black Friday erbjudanden, minimarket och Popups!

NU BÖRJAR DET DRA IHOP SIG…

 

 

Från och med den första november så tillåter jag mig att lyssna på julmusik! Jag vet att det är december i många hem men jag måste ärligt säga att jag gillar upptakten till jul mer än vad jag gillar själva högtiden i sig (Så jag dra ut på förberedelserna så mycket jag bara kan)! Jag älskar dofterna, smakerna, musiken och ljusen som lyser upp vår mörkaste tid och gör den varm och ombonad. När det gäller julklappar så är det upplevelser som jag tycker är den bästa gåvan. Många av oss har det som vi behöver eller köper det vi själva vill ha men tid och upplevelser tillsammans kan vi aldrig få för mycket av.

 

XoX Amanda & co

 

 

 

 

MOVEMBER

wea sportwear johan elmander skönhetsfabriken

WEA Sportswear

Hos oss är det Movember hela året runt..dvs att vi alltid hjälper till att samla in pengar till prostatacancer via WEA sportwear som säljer sitt träningskit hos oss. Läs gärna mer om WEA  på deras hemsida. Kittet innehåller en tshirt, ett par shorts samt ett par strumpor och det kostar 899 kr varav 50 kr går till Prostatacancerförbundet. Du kan även beställa hem kittet från deras hemsida om du inte har vägarna förbi fabriken 🙂

Prostatacancer

Sjukdomen är Sveriges vanligaste cancerform. Till följd av snabba framsteg i forskningen om nya metoder för diagnostik och behandling så är det alltfler som överlever och blir friska. Gör det gärna till en god vana att regelbundet undersöka dig… kanske årligen i Movember!?

 

NYHET SPAKIT från Maria Åkerberg, 299 kr (Värde 393 kr)

Maria Åkerberg Skönhetsfabriken

Sex stycken speciellt utvalda produkter i reseförpackning levereras i en necessär av ekologisk bomull, med instruktioner för att skapa en stund av mindfulness. Aroma Bath Relaxing, Scalp Scrub Intensive, Hair Therapy, Papaya Peeling, Face Mask Moist, Body Lotion Beautiful

Voucher eller presentkort?

Vill du ge bort en specifik behandling så är vår voucher det bästa valet, då vet mottagaren att du har tänkt ut något särskilt som du vill att de ska få uppleva. Om du däremot inte kan bestämma dig om det är en massage eller en ny uppsättning hudvård som mottagaren skulle föredra, då är det presentkortet som gäller! Vår Sparitual kan vara bästa av två världar eftersom den innefattar både ett ”riktigt paket” med necessären och produkterna  från Maria Åkerberg men också en upplevelse i vouchern på ett besök i relaxen!

För att köpa presentkort eller voucher behöver du inte ha vägarna förbi fabriken, följ bara guiden här så dimper det ner antingen hemma hos dig eller hos mottagaren beroende på vad som passar dig bäst!

Save the dates:

-FREE SHAVE DAY 23 Movember

Movember Skönhetsfabriken

 

Vi bjuder på rakningar/grooming hela dagen men du måste boka tid! Som ”betalning” ger du valfritt belopp till prostatacancer förbundet. Kan ej bokas online utan du får ringa 031 61 90 90 eller maila  boka@skonhetsfabriken.se (begränsat antal behandlingar)

 

 

 

-BLACK FRIDAY 24 november

Förra året var det trångt på byn och vi räknar med att det kommer vara samma sak i år… Därav erbjuder vi hysteriskt bra erbjudanden i en förhoppningsvis lugn miljö! Magiska erbjudanden från bland annat Lernberger&Stafsing, M Picaut och Cloud Nine. (Upp till 50 %)

-BOKSLÄPP MALIN LUNDSKOG 2/12 14.00-16.00

Glad Fri Stark – en bok om hälsa för både soffpotatisar och prestationsprinsessor

Välkomna förbi fabriken för att köpa Malins nya bok, få den signerad samt insup en härlig energi boost innan du ger dig tillbaks ut i julkommersen.

Malin Lundskog Hälsa Mera Skönhetsfabriken

 

 

Malin Lundskog är hälsokreatören, målbildstränaren, talaren, löpcoachen, personliga tränare och bloggaren som driver Hälsa mera. Hon skriver, springer och pratar med en passion för att alla ska hitta sitt sätt att leva hälsosamt. Utan press och prestation. Hon är medförfattare till boken Hälsan i fokus – för framgångsrika ledare och också hon har dessutom  10 noveller om allt från löparglädje till dödssynder på sin CV.

 

 

-GLÖGGMINGEL 6 december

Kom och umgås med oss en sväng, ät några pepparkakor & clementiner! Alla erbjudanden från julkalendern gäller och dessutom har vi en fin fin minimarknad på plats med bland annat Rock ´n Romance,  Silverfabriken,  Charlotte Olssons Scarfes, De Moy Collection  m.m

 

JULINSPIRATION TILL ALLA

Årets julkalender kommer lanseras i mitten av november på hemsidan. Vi kommer förutom en mängd härliga erbjudande också bjuda på inspiration och julstämning i vår kalender så se till att följa oss på Instagram/Facebook så att du kan ta del av alla härligheter!

Julerbjudanden på Skönhetsfabriken

 

ÄNDRADE ÖPPETTIDER I VINTER

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar och i övrigt är vi öppet som vanligt! Om du är medlem och vill träna i gymmet så kontaktar du receptionen eller pratar med din PT så hjälper de dig.

Stängt:

Jul 24-26/12

Nyår 31-1/12

Trettondagsafton 5-6/1

EUTOPPMÖTE 17/11

Stora delar av staden kommer påverkas av säkerhetspådrag och avspärrningar. Vi har därav valt att hålla stängt eftersom vi annars riskerar att varken vi eller ni lyckas ta oss in till fabriken!

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen