Nyhetsbrev VÅR

Med ny energi och kraft från vårens första solstrålar välkomnar vi nya hantverkare, nya produkter och nya lagar.

Byt ut nyårslöftet mot vårlöfte

Är du som jag? Hann du börja tvivla på att våren skulle komma? Jag har tidigare sagt att jag älskar alla årstider och det håller jag envist fast vid, det är en skönare inställning att uppskatta det som inte går att påverka. Men i mars tar min positiva inställning till vintern slut och längtan efter att få plocka undan vinterjackan är nästan outhärdlig. När våren väl kommer så känns det nästan som magi, allt känns lättare och viljan att få saker gjorda ökar med 100% från att bara vilja sitta arg i soffan och stirra ilsket på vädret utanför. Jag läste en guide i tidningen härom veckan med tips på hur man skall hålla sina nyårslöften och för mig kändes det som att det finns en enkel lösning. Ge inga nyårslöften, ge vårlöften istället! Chansen att lyckas skapa nya bra vanor känns otroligt mycket enklare med vårenergin i kroppen än när vintertröttheten är som värst. Personligen så älskar jag inte att löpträna, jag känner lite motsatsen till det… men mitt vårlöfte är att jag skall ta på mig träningskläder när jag ger mig ut med hunden och försöka lura kroppen att jogga lite mellan varven och i min mentala bild av detta kommer det leda till att jag inom kort flyger fram över sommarfälten med lätta steg.

 

Erbjudande

Nu vill våra fötter vakna till liv efter att ha varit instängda hela långa vintern och vad passar då inte bättre än att boka upp sig på en pedikyr? När du bokar en pedikyr inklusive lackning så får du dels med dig ett lack från Vinylux med dig hem och vi passar även på att lacka dina naglar när vi ändå är igång.

Vårpris 1000 kr (ordinariepris 1345 kr)

Manikyr och pedikyr i centrala Göteborg

Shellac

Är vårt semipermanenta härdade lack som sitter cirka 2 veckor och för dig som gillar att ha naglarna lackade regelbundet så har vi ett nytt upplägg att presentera.

Manikyr ink. Shellac kostar 700 kr och när du gör ditt nästa besök inom 3 veckor kostar omlackningen 400 kr.

Det finns ett hemmakit för att ta bort Shellac, borttagning hos oss kostar det 200 kr.

Favorit i repris

Snart kommer en och annan vrist att se solens ljus och tillbaks på utbudet är därav vårens favorit Brun utan sol (BUS). I behandlingen skrubbar terapeuten först bort döda hudceller och och sen blir du insmord med brun utan sol från Maria Åkerberg. Självklart kan du köpa hem både skrubb och brun utan sol för att göra behandlingen hemma men för ett jämnare och finare resultat tycker vi att det är härligt att bli assisterad av en terapeut.

Pris 800 kr

GDPR

Du har säkert fått ett stort antal mail om detta redan och det gäller vår nya lag gällande personuppgifter som träder i kraft den 25 maj. För att du skall fortsatt få information ifrån oss är det viktigt att du går in på din onlineprofil och fyller i att du vill ha information ifrån oss. Vill du läsa mer om hur och varför vi sparar uppgifter så kan du läsa om det genom att klicka på länken här.

Pharmacy från Lernberger & Stafsing

Vårdande hårvårdsprodukter har aldrig varit snyggare! Vi är riktigt glada att dessa produkter äntligen har nått marknaden för det har verkligen saknats ett alternativ som får både hår och hårbotten att må bra. Primärt är det fyra produkter i serien, mot mjäll, mot torr och känslig skalp, ett behandlande serum för hårbotten samt ett tillskott som gynnar hårets kvalitet. Om du är intresserad av att veta mer om dessa produkter och hur de kan hjälpa dig så står våra stylister till förfogar.

Christines hårvårdsskola Christines hårvårdsskola

När vi är inne på ämnet hårvård så vill jag passa på att slå ett slag för Christines hårvårdsskola som du hittar både i artikelform på hemsidan som i klipp på Youtube. Vår Kreativa ledare i salongen går igenom enkla och för henne självklara rutiner som vi där hemma faktiskt kan göra lite bättre om vi vill ta hand om vårt svall på bästa sätt. I del 1 går hon igenom borstning av håret och i del 2 är det hårtvätt på agendan. Nästa del är inte uppe ännu men där kommer hon försöka lära oss hur vi skall göra om vi vill rundborstföna oss själva, vilket alla vet mest leder till att håret fastnar i borsten…Har du sen förslag på ämnen som du skulle vilja veta mer om så tar vi tacksamt emot dessa.

Borsta håret

Tvätta håret

 

Öppettider i vår

Våren är fylld av härliga lediga dagar där solen förhoppningsvis skiner. Vi har stängt alla röda dagar och de flesta aftnar och om du önskar veta exakt när dessa infaller så hittar du dem samt sommarens öppettider i länken här.

Nya medarbetare

Vi kan med glädje meddela att vi trupp har blivit förstärkt med ett antal nya talanger och vi är samtidigt glada för dem som kommer gå hem och vara mammalediga även om vi kommer sakna dem fasligt mycket!  Rookies och rutinerade hantverkare hittar du alla på vår hantverkarsida

Atti Massageterapeut 

Atti har precis avslutat sin massageterapeutbildning på Axelssons och hon brinner för att behandla sport och idrottsskador. En avkopplande massage erbjuder hon absolut om så önskas men helst vill hon behandla och nå resultat med sina behandlingar.

Marie Hudterapeut 

Det är härligt att vara fullbokade men mindre härligt när det inte går att hitta tider… Marie kommer in som ordinarie förstärkning i hudtruppen och med ett fast och härligt handlag ser hon fram emot att erbjuda sköna klassiska hudvårdsbehandlingar.

Caroline Hudterapeut & Receptionist 

När Anna går på mammaledighet i sommar blir det Caroline som tar över efter henne men redan nu kommer du se henne i receptionen och i behandling så att hon hinner bli varm i kläderna. Caroline gick ut från Gildaskolan i år och kommer till en början att arbeta med vår klassiska hudvård.

Jenny Yoga

Att hitta en ersättare till Karins yogapass när hon är mammaledig har inte varit enkelt men med Jenny är vi övertygade om att ni kommer fortsätta se fredagsyogan som bästa avslutet på veckan.

Gabriela Yoga 

Gabriela kommer ni att se inne i yogasalen framöver och hon är en rutinerad yogainstruktör som kommer instruerar i i vår gruppträning. För er som är sugna på champagneyoga eller kanske några timmars pt-yoga så står Gabriela tillhands.

Nok Husfru 

Katarina har lämnat oss som husfru för att äntligen läsa till undersköterska vilket hon alltid velat. Vi är dock trygga och glada över att Nok redan fanns hos oss och att hon var beredd och villig att ta över den utmaning som det innebär att ansvara för vården av vår fabrik.

 

Barberare sökes

Just nu är tyvärr vår barbering vilande och vi planerar att öppna upp vår barbershop så snart vi hittat en ny barberare. Har ni några tips eller känningar därute så tar vi tacksamt emot dem!

Movember Skönhetsfabriken

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen