Nyhetsbrev Maj

Äntligen har solen bestämt sig för att titta fram och på Skönhetsfabriken har vi genomfört en stor vårstädning i form av vår nya hemsida. Det känns superkul att den äntligen är på plats och varje vecka uppdaterar vi sidan med nyheter, artiklar, intervjuer eller tips – allt för att förbättra din upplevelse hos oss, såväl innan som efter behandling. Under “Nyheter & Erbjudanden”  hittar du alltid våra senaste inlägg.

Amanda Elmander, VD på SkönhetsfabrikenBegreppet vårstädning kan appliceras på många olika delar i livet. När det gäller kroppen så brukar jag känna att det behövs en genomgång från topp till tå innan jag är redo att möta solens strålar. Oavsett om du ska iväg på semester eller om du möter den starka vårsolen här hemma så har våra hantverkare massa bra tips i vår story ”Så fixar du sommarens glow”

I maj uppmärksammar vi i vanlig ordning alla mammor lite extra och jag tänker ganska mycket på min roll som mamma. Vad behöver jag för att vara den mamma mina barn behöver? Deras behov ändras allteftersom de blir större men mina förutsättningar är desamma. Jag behöver vara i balans och må bra för att kunna vara en bra mamma och därför är det viktigt för mig att ta hand om mig själv, för deras skull såväl för min egen. Passa på att ta hand om dig själv eller gör en mamma i ditt liv glad med en ansiktsbehandling i maj. Kittet från M Picaut som du får på köpet är perfekt för att hålla semesternecessären i trim!

Med vänliga hälsningar,

Amanda

Månadens erbjudanden:

Morsdag, boka in en ansiktsbehandling under maj månad, eller köp en voucher som kan nyttjas senare, så får du just nu ett kit med lyxiga ekologiska hudvårdsprodukter från M Picaut på köpet. Det är ett prova på-kit med produkter från M Picauts prisbelönta ansiktsserie. Erbjudandet gäller för nya bokningar, maj månad ut eller så länge lagret räcker. Uppge koden ”Morsdag” när du bokar behandling. Värde 198 kr.

Ansiktsbehandling på Skönhetsfabriken

 

 

Månadens produkt kommer från Maria Åkerberg. Du får ett kit med Hair & Body Shampoo Beautiful och Body Lotion Beautiful för 299 kr (ordinarie pris 348 kr).

Månadens behandling är en nyhet i vårt utbud, Brun utan sol. En härlig kroppsbehandling där du först får en skrubb anpassad till din hudtyp så vinterhuden avlägsnas och sen blir du insmord med Tan in a bottle från Maria Åkerberg. Behandlingen kostar 800 kr och du kan boka din tid här.

 

Vi är nominerade i World Luxury Spa Awards

Skönhetsfabriken är nominerad i World Luxury Spa Awards

Vi är superstolta och glada över att ha blivit nominerade i World Luxury Spa Awards för exceptionell service. Röstningen pågår fram till den 21 maj. Tycker du att vi levererar det där lilla extra och att vår service håller en hög standard? Klicka här så kommer du till omröstningen.

 

Vår Style Director är äntligen tillbaka från mammaledigheten!

Vi välkomnar Maria tillbaka till salongen och det finns några få tider kvar om du vill besöka henne innan semestern! Passa på att boka här och nu:-)

 

Nyheter från Coola

Coola suncare, Skönhetsfabriken

Sol och smink har aldrig funkat bättre ihop, Coola har tänkt på allt! Med deras prisbelönta makeup setting spray hålls sminket på plast samtidigt som sprayen ger det solskydd som behövs. Om man föredrar att vara osminkad eller bara vill ha en lätt täckande bas så finns flera solskydd med en en utjämnande effekt och lättare nyansering. Nyhet för i sommar är deras färgade läppbalsam, vilka gör att läppstiftet kan få lite semester också.

 

Nordiska kusträddardagen

Save the ocean & Nordiska kusträddardagen

Den 6 maj är det dags! Som ambassadör för The Perfect World Foundation och som en del i årets projekt, Save the Ocean, kommer jag att delta i Nordiska Kusträddardagen. Det innebär att jag tillsammans med de som vill kommer att städa en strand den 6 maj. Jag har skapat ett Facebook evenemang  där du kan läsa mer om vad som händer och hur du kan delta. Denna dag är en uppmaning till alla att gå ut och städa på en strand eller vid en kust nära sig. Tillsammans kan vi göra en insats!

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen