Nya årets nyhetsbrev

Nytt år, nya vanor och nya rutiner! Nu är vi motiverade, fånga den energin och testa vår underbara smallgroup yoga och gör oss sällskap under våra rena veckor!

VÄLKOMMEN 2018!

yoga på skönhetsfabriken i göteborgJag hoppas att vinterns högtider har varit goda och stämningsfulla samt att energin har samlats för att hantera de kvarvarande mörka månaderna. Jag förundras varje år över hur mycket jag njuter av julens alla murriga tillbehör, glitter och glamour för att sen den första januari längta efter det ljusa och fräscha. Jag brukar ägna lite tid vid varje årsskift för att fundera över året som här gått och det som komma skall och i år kommer jag att börja med en och en halv stor utmaning. Först kommer våra rena veckor, och det kommer bli superkul att köra rening av kosten tillsammans med medarbetare och kunder, en härlig januaritradition! Reningen räknar jag dock bara som en halv utmaning för jag äter i princip alltid enligt årets upplägg… eventuellt skulle jag behöva släppa loss och toxa lite innan ”detoxen” 😉  I februari kommer sen min stora utmaning för då skall jag åka till Sydafrika och volontärarbeta med noshörningar, med skräckblandad förtjusning ser jag fram emot detta äventyr som jag hoppas kommer ge blodad tand för framtiden! Jag önskar dig en härlig start på nya året och hoppas att vi kan hjälpa till med några goda nya vanor genom öppethus på gruppträning och att du unnar och utmanar dig själv genom att göra oss sällskap under våra rena veckor.

Amanda

TRE RENA VECKOR

Är du redo och taggad för att starta 2018 med några nya och hälsosamma vanor?  Vi kommer köra 3 rena veckor och alla är välkomna att vara med oss. På hemsidan hittar du artikeln om vad vi kommer plocka bort… men framförallt lägger vi fokusen på det som vi faktiskt får och kommer äta under dessa veckor, vilket är en massa godsaker! Recept kommer på Facebook och instagram, pepp  att nå dina mål hittar du som alltid hos oss på fabriken.

Om du vill göra det enkelt för dig och inte tänka på vad du får och inte får äta under denna perioden så kan du köpa all din mat från Happy M Kitchen som har ett 21 dagars program för nya bra vanor.

happy M Kitchen på SKönhetsfabriken

Mat för en dag från Happy M Kitchen

Upplägg

11/1 klockan 17.30 har vi Marie Butler från Happy M Kitchen på plats, och hon kommer tala om varför vi mår bra att att låta kroppen återhämta sig genom god och näringsrik mat från växtriket.

Boka din plats till föreläsningen genom att maila boka@skonhetsfabriken.se

15/1 kör vi igång våra rena veckor.

För dig som vill kommer vi att ha några utmaningar under perioden, så meddela din PT om du tycker om att tävla!

RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD

För att kunna uppnå riktigt bra resultat så behöver huden oftast ha varit utan sol under en längre period innan behandling och även efter behöver man hålla sig undan. Så om inte har en solsemester i kalendern är nu den bästa tiden att börja om du vill ha avklarat din kur innan vårsolen börjar hitta tillbaks. Under januari och februari bjuder vi på kostnadsfria konsultationer tisdag-fredag, maila eller ring för att boka tid hos en av våra hudterapeuter.

 • Permanent hårreducering
 • Hudföryngring
 • Acne
 • Rosacea
 • Pigmentsfläckar

Behandling, Skönhetsfabriken

TIPS FÖR VINTERHÅRET

Att hålla håret snyggt på vintern, på västkusten är så gott som en omöjlighet och vi vet att många upplever frustration över frizzet som kommer från att vi rör oss in och ut i den kalla luften. Vår Style Director Johanna ger här tre snabba tips som kan underlätta problematiken:

 1. Precis som huden har håret olika behov beroende på klimatet. Byt till ett schampo och balsam med extra fukt under årets
  kallaste månader, tex. Lernberger Stafsing för Moisture.
 2. Gör en olaplexbehandling,  antingen i samband med klipp och färg eller som en enskild behandling.
 3. I handväskan, Split End Seal från Orbie, räddare i nöden som stänger hårstråt och minimerar frizz. (509 kr)
 4. Se till att håret är helt torrt innan du ger dig ut i kallt väder.

DUBBELTVÄTT?

P.s. vet du varför du alltid skall schamponera håret två gånger? Vid första schamponeringen avlägsnas smuts, produkter och luftföroreningar och då brukar inte schampot luddra speciellt mycket. Vid schamponering nummer två kan schampot göra sitt jobb och gå in i hårstråt. Balsam efter stänger håret och det är därför viktigt att använda även om du inte har bekymmer med trassel.

ÖPPETHUS GRUPPTRÄNING

Vecka 2 är alla välkomna att testa vår gruppträning,  och det finns bara ett krav och det är att man bokar upp sin plats! Välkommen att testa vilka av våra pass som passar dig bäst 😉 Ta med en vän eller bekant som ännu inte upptäckta vår träning och få en riktigt skön start på träningsåret.

Medlemskap ink, gym, spa och gruppträning 700 kr per månad

 

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA

 

Måndagar

Måndagar

Tisdagar

Onsdagar

Onsdagar

Fredagar

Lördagar

 

12.00

17.15

17.15

07.15

17.15

07.15

10.15

 

Athletic Performance

Yoga

Pilates Matwork

Yoga

Yoga

Yoga

Funktionell Fys

NYA PRISER

Vi har gjort några prisjusteringar i årsskiftet och för dig som vill köpa klippkort på träning så kan du köpa till 2017 års priser under hela januari. Därefter träder de nya priserna i kraft.

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen