När solen börjar lysa med sin frånvaro!

Att uppnå resultat med hudvård tar tid, och det kräver också att huden inte är eller kommer bli utsatt för sol under behandlingsperioden. I takt med att solen börjar lysa med sin frånvaro blir det hög tid att vårda huden!

DEN BÄSTA TIDEN ÄR NU

På fabriken arbetar vi med en mängd olika tekniker för att behandla hudåkommor och oönskad hårväxt. De flesta av teknikerna behöver upprepas under en längre period och under den perioden skall huden inte möta solen. Därav är det nu perfekt tid börja om du vill vara hårfri till nästa sommar, ta bort de där ärren som irriterat dig eller kanske göra en hudföryngring där både pigment och linjer behandlas.

På sidan Ansikte kan du läsa om våra tekniker för… ansikte 😉

Klicka Här om de vill läsa om permanent hårreducering.

NYHET

TCA PEEL

Behandlar solskador och åldrad hud, linjer och rynkor. Den känns lite vid applicering och det kan bli en ganska omfattande flagning men därefter ser man snabbt ett resultat. Behandlingen görs i kurer om 4 behandlingar för bästa resultat.

SKRÄDDARSYDDA BEHANDLINGAR

Känns alla behandlingarna som en djungel, du vill få till ett resultat men vet inte hur. Boka tid för en klassisk ansiktsbehandling eller en konsultation för kan hudterapeuten igenom vilka möjligheter som finns för just dig!

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen