Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidraget är till för medarbetare och arbetsgivare, som tror att hälsa och välmående leder till positivt resultat.

Forskningen är rörande överens om att människor mår och presterar bättre om de är i god form och tar hand om sig själva. Trotts detta missar många att ta del av bidraget de får och massa hälsa fryser årligen inne. Hos oss finns det mängder av sätt som du kan använda ditt bidra på och på listan följer det utbud som vi erbjuder och som är godkänt av Skatteverket.  Favoriterna hittar du nedan men utöver dem har vi dietist, andningscoach, osteopat, fotmassage,

MASSAGE

Vår massage utförs alltid av massageterapeuter och anpassas efter dina behov och förutsättningar. Kanske behöver din kropp och ditt sinne en djupgående behandlande massage ena dagen och nästa gång behöver du avkoppling och hjälp att släppa dagens anspänningar. I den inledande konsultationen skapar du och terapeuten din behandling tillsammans. Uppgradera gärna ditt besök med 60 minuter egentid i vår relaxavdelning! Pris 150.- i samband med behandling.

30 min 600 kr
60 min 1000 kr
90 min 1300 kr

60 MINUTER
5 x 60 minuter 5 000 kr
10 x 60 minuter 9 000 kr

OSTEOPATI

Osteopati förbättrar en mängd olika cirkulationsrelaterade tillstånd som kalla händer och fötter, yrsel, svullnader i kroppen och ledvärk. Med hjälp av osteopati kan man behandla smärtor och stelhet i nacke, axlar och rygg och andra problem som är vanliga vid kontorsarbete, exempelvis ”musarm”. 60 min 1000 kr

TRÄNING

Från och med den 1 januari 2018 ingår personlig träning som friskvård vilket är fantastiskt eftersom det gör det möjligt för fler att få personlig vägledning och coachning kring sin hälsa!

PT

Att träna med PT kan för förändra din träning för alltid då den skräddarsys efter dina behov, förutsättning och dagsform. I vår träning är kost, livsstil och balans viktigt när vi skapar träningen. Du och din hälsa är i full fokus. Att träna med PT hos oss kostar från 1 000 kr för en medlem som tränar 60 minuter. Alla priser finner du här.

MEDLEMSKAP

I alla våra medlemskap ingår tillgång till gymmet, gruppträning och relax. Sen varierar priset beroende på hur mycket personlig träning som skall ingå. Att vara medlem hos oss är att vara del av en personlig och familjär anläggning där vi känner varandra vid namn och pushar varandra i gymmet. Pris för vårt medlemskap kostar från 700kr per månad. Alla våra medlemskap hittar du här.

GRUPPTRÄNING

Vi erbjuder småskalig gruppträning i yoga, fys och styrka/rörlighet. I våra pass blir du sedd och vägledd. Våra pass ingår i samtliga medlemskap. Är du ej medlem men ändå vill delta på våra pass är du hjärtligt välkommen! Ett pass kostar 250.- och ett klippkort på 10 gånger kostar 2 200.-.

Här  jobbar vi med följande friskvårdsportaler: Bruce, Benify, Activway, Din friskvård, Friskvårdskuponger, ePassi & Wellnet.

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen