Bänkpress, bastubad eller bindvävsmassage?

Friskvårdsbidraget är till för medarbetare och arbetsgivare, som tror att hälsa och välmående leder till positivt resultat.

Det är väldigt synd att så många människor inte tar tillvara på friskvårdsbidraget som deras arbetsgivare ger för att hälsa skall uppnås.

Forskningen är rörande överens om att människor mår och presterar bättre om de är i god form och tar hand om sig själva. Trotts detta missar många att ta del av bidraget de får och massa hälsa fryser årligen inne.

Hos oss finns det mängder av sätt som du kan använda ditt bidra på och på listan följer det utbud som vi erbjuder och som är godkänt av Skatteverket. 

Favoriterna hittar du nedan men utöver dem har vi dietist, andningscoach, osteopat, fotmassage,

MASSAGE

Vår massage utförs alltid av massageterapeuter och anpassas efter dina behov och förutsättningar. Kanske behöver din kropp och ditt sinne en djupgående behandlande massage ena dagen och nästa gång behöver du avkoppling och hjälp att släppa dagens anspänningar. I den inledande konsultationen skapar du och terapeuten din behandling tillsammans.  I vår massage ingår alltid 60 minuters besök i vår relax i samband med behandlingen.

30 min 600 kr

60 min 1000 kr

90 min 1300 kr

Klippkort Massage

30 MINUTER

5 x 30 minuter 2 700 kr

10 x 30 minuter 4 800 kr

60 MINUTER

5 x 60 minuter 4 500 kr

10 x 60 minuter 8 000 kr

OSTEOPATI

Osteopati förbättrar en mängd olika cirkulationsrelaterade tillstånd som kalla händer och fötter, yrsel, svullnader i kroppen och ledvärk. Med hjälp av osteopati kan man behandla smärtor och stelhet i nacke, axlar och rygg och andra problem som är vanliga vid kontorsarbete, exempelvis ”musarm”.40 min 700 kr

60 min 1000 kr
5 x 40 minuter 3200 kr
5 x 60 minuter 4500 kr

TRÄNING

Från och med den 1 januari 2018 ingår personlig träning som friskvård vilket är fantastiskt eftersom det gör det möjligt för fler att få personlig vägledning och coachning kring sin hälsa!

PT

Att träna med PT kan för förändra din träning för alltid då den skräddarsys efter dina behov, förutsättning och dagsform. I vår träning är kost, livsstil och balans viktigt när vi skapar träningen. Du och din hälsa är i full fokus.

Att träna med PT hos oss kostar från 550 kr för en medlem som tränar 30 minuter. Alla priser finner du här.

MEDLEMSKAP

I alla våra medlemskap ingår tillgång till gymmet, gruppträning och relax. Sen varierar priset beroende på hur mycket personlig träning som skall ingå. Att vara medlem hos oss är att vara del av en personlig och familjär anläggning där vi känner varandra vid namn och pushar varandra i gymmet. Pris för vårt medlemskap kostar från 700kr per månad. Alla våra medlemskap hittar du här.

GRUPPTRÄNING

Vi erbjuder småskalig gruppträning i yoga, fys och styrka/rörlighet. I våra pass blir du sedd och vägledd. I samband med ditt pass har du 60 minuters tillgång till vår relaxavdelning och frotté ingår.

Klippkort 10 kostar 2200 kr och då ingår besök 60 minuters besök i realen i samband med ditt träningspass.

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA

Måndagar

Måndagar

Tisdagar

Onsdagar

Onsdagar

Fredagar

Ojämn vecka Lördag

12:00

17:15

07:15

07:15

17:15

07:15

10.15

Rörlighet & Styrka Johan

Yoga Gabi

Yoga Johanna

Yoga Maria

Yoga Gabi

Yoga Emma

Funktionel Fys Björn

Hos oss jobbar vi med följande friskvårdsportaler, Benify, Activway, Din friskvård, Friskvårdskuponger, ePassi, wellnet.

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen