Är du vår nya stjärna?

Vi vill utöka vårt receptionsteam med en glad och serviceminded person. Du passar hos oss om du är driven och ser att detaljerna i ditt dagliga arbete är avgörande för att skapa grymt bra kundservice.

Första intrycket

I receptionen får kunderna sitt första intryck och bemötande på Skönhetsfabriken. Vikten av att du som receptionist ser till att kunden får ett trevligt bemötande, rätt information och service under sin vistelse hos oss är grunden till deras upplevelse och därav starten på en god och långvarig relation.

Vem söker vi?

Vi söker därför dig som har ett stort engagemang och som trivs med att jobba i team. Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service och är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och tar tag i de arbetsuppgifter som behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare receptionsarbete. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, ytterligare språk ses som meriterande, då vi ofta möter gäster från hela världen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett vikariat på 70%  som receptionist arbetstiderna hos oss är dagtid, kvällar och även varannan helg.

Vi är anslutna till HRF

Välkommen med din ansökan senast 26/10, rekryteringen sker dock löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta, Sheyda Ericsson, driftansvarig Skönhetsfabriken. Sheyda.ericsson@skonhetsfabriken.se

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen