Är du vår nya hantverkare?

Vi vill vara fler härliga hantverkare på vår fabrik! Om du vill ha en rolig, omväxlande och familjär arbetsplats så är du välkommen till oss med din ansökan!

Stans snyggaste arbetsplats letar efter fler hantverkare!

I vår fabrik arbetar hantverkare som vill jobba med kvalitet och långsiktighet. Du vill vara hos oss för att du vill vara en del av ett team där alla strävar efter att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att våra kunder skall uppnå både yttre och inre välmående. Ledorden för verksamheten är hälsofrämjande, familjärt, tillgängligt, kvalitet och vår ambition är att genom dessa riktlinjer alltid leverera exceptionell service.

Receptionist

Att arbeta i vår reception innebär att vara spindel i nätet och för att du skall trivas behöver du vara flexibel och kunna hålla flera bollar i luften med ett leende på läpparna.

Första intrycket

I receptionen får kunderna sitt första intryck och bemötande på Skönhetsfabriken. Vikten av att du som receptionist ser till att kunden får ett trevligt bemötande, rätt information och service under sin vistelse hos oss är grunden till deras upplevelse och därav starten på en god och långvarig relation.

Vem söker vi?

Vi söker därför dig som har ett stort engagemang och som trivs med att jobba i team. Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service och är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och tar tag i de arbetsuppgifter som behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare receptionsarbete. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, ytterligare språk ses som meriterande, då vi ofta möter gäster från hela världen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett vikariat på 70%  som receptionist arbetstiderna hos oss är dagtid, kvällar och även varannan helg.

Vi söker även dig som vill jobba extra på kvällar, helger och lov.

Vi är anslutna till HRF

Stylist

I vår salong är alla frisörer anställda för vi tycker att det är roligt att jobba tillsammans som ett team. Vi har fyra kategorier av frisörer och där är erfarenheten det som avgör prissättningen. Just nu söker vi dig som är relativt nyutbildad frisör, har tagit din gesäll och letar efter din första arbetsplats, du kan också ha jobbat i upp till 5 år och går in som Stylist.

Vi jobbar efter frisöravtalet men med något bättre provision.

Du har yrkesstolthet, sätter kunden i focus och vet att försäljningen av produkter är en del i att ge den bästa servicen och resultatet till din kund.

1-2 frisörer söker vi med olika tjänstgöringsgrad.

Massageterapeut

Alla våra behandlingar utgår i från kundens dagsform och behov så när du arbetar hos oss behöver du vara trygg i att skräddarsy varje behandling. Att skapa förutsättningar för långsiktig hälsa är ambitionen med våra behandlingar men självklart är det också en efterfrågan på avkopplande och rogivande massage. Vi söker dig som önskar jobba extra på helger/kvällar samt under semestrar.

PT

Vi letar alltid efter PT som vill bli del av vårt utbud. Vi lägger stor vikt i att vi arbetar tillsammans kring våra kunder och tar hjälp av varandras expertis för att kunde skall få bästa möjlig resultat. Vi är ett litet och personligt gym där PT och kunder har kul tillsammans och jobbar mot hälsosam livsstil.

Teamwork

Hos oss är du del i vårt team av hantverkare som består av, personliga tränare, idrottsläkare, dietist, akupunktör, osteopat, massageterapeuter, hälsocoach, stylister, hudterapeuter och makeupartister. Vi söker dig som vill vara en del i en gemenskap där vi tycker om varandra, har roligt tillsammans och vi hjälper varandra när det behövs. Flexibilitet, glädje, sälj och kompetens behöver ligga dig varmt om hjärtat för att du skall trivas hos oss.

Vi ser fram emot ditt CV på
jobb@skonhetsfabriken.se

www.skonhetsfabriken.se
Skönhetsfabriken Göteborg AB
Stampgatan 4/ i Clarion Hotel Post

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen