Är du vår nya hantverkare?

Stans snyggaste salong och arbetsplats letar efter fler hantverkare!

Vi kan erbjuda anställning eller hyrstol till frisör, barberare eller trainee som önskar bli en del av vårt team med välutbildade, engagerade och rutinerade hantverkare.
I vår fabrik arbetar hantverkare som vill jobba med kvalitet och långsiktighet. Du vill vara hos oss för att du vill vara en del av ett team där alla strävar efter att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att våra kunder skall uppnå både yttre och inre välmående. Ledorden för verksamheten är hälsofrämjande, familjärt, tillgängligt, kvalitet och vår ambition är att genom dessa riktlinjer alltid leverera exceptionell service.

Frisör, barberare eller kanske trainee?

I vår salong arbetar stylister och barberare som vill ge det lilla extra till kunderna. Alla behandlingar inleds med en konsultation och hårbottenmassage ingår alltid i våra schamponeringar. Oavsett om en kund kommer till Skönhetsfabriken för en klippning eller en massage så skall upplevelsen vara att de erbjuds en plats att landa på och bli omhändertagna. Vi arbetar kontinuerligt med vidareutbildning och kompetensutveckling. Vi söker tillskott till vår salong och vi är öppna för förslag, vi har två stolar att fylla och vem vi fyller dem med kommer avgöras utifrån kompetens samt personlighet.

Teamwork

Hos oss är du del i vårt team av hantverkare som består av, personliga tränare, idrottsläkare, dietist, akupunktör, osteopat, massageterapeuter, hälsocoach, stylister, barberare, hudterapeuter och makeupartister. Vi söker dig som vill vara en del i en gemenskap där vi tycker om varandra, har roligt tillsammans och vi hjälper varandra när det behövs. Flexibilitet, glädje, sälj och kompetens behöver ligga dig varmt om hjärtat för att du skall trivas hos oss.

Vi ser fram emot ditt CV på
jobb@skonhetsfabriken.se
031 61 90 94
www.skonhetsfabriken.se
Skönhetsfabriken Göteborg AB
Stampgatan 4/ i Clarion Hotel Post

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen