Är du vår nya hantverkare?

Vi söker massageterapeut samt receptionist som vill jobba extra. Om du vill ha en rolig, omväxlande och familjär arbetsplats så är du välkommen till oss med din ansökan!

Stans snyggaste arbetsplats letar efter fler hantverkare!

I vår fabrik arbetar hantverkare som vill jobba med kvalitet och långsiktighet. Du vill vara hos oss för att du vill vara en del av ett team där alla strävar efter att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att våra kunder skall uppnå både yttre och inre välmående. Ledorden för verksamheten är hälsofrämjande, familjärt, tillgängligt, kvalitet och vår ambition är att genom dessa riktlinjer alltid leverera exceptionell service.

Receptionist

Att arbeta i vår reception innebär att vara spindel i nätet och för att du skall trivas behöver du vara flexibel och kunna hålla flera bollar i luften med ett leende på läpparna. Vi söker förstärkning till arbetslaget av dig som önskar jobba extra på helger/kvällar samt semestrar.

Massageterapeut

Alla våra behandlingar utgår i från kundens dagsform och behov så när du arbetar hos oss behöver du vara trygg i att skräddarsy varje behandling. Att skapa förutsättningar för långsiktig hälsa är ambitionen med våra behandlingar men självklart är det också en efterfrågan på avkopplande och rogivande massage. Vi söker dig som önskar jobba extra på helger/kvällar samt under semestrar.

Teamwork

Hos oss är du del i vårt team av hantverkare som består av, personliga tränare, idrottsläkare, dietist, akupunktör, osteopat, massageterapeuter, hälsocoach, stylister, barberare, hudterapeuter och makeupartister. Vi söker dig som vill vara en del i en gemenskap där vi tycker om varandra, har roligt tillsammans och vi hjälper varandra när det behövs. Flexibilitet, glädje, sälj och kompetens behöver ligga dig varmt om hjärtat för att du skall trivas hos oss.

Vi ser fram emot ditt CV på
jobb@skonhetsfabriken.se

www.skonhetsfabriken.se
Skönhetsfabriken Göteborg AB
Stampgatan 4/ i Clarion Hotel Post

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen