våra hantverkare – hjärtat i verksamheten

Kärnan i vår verksamhet och vår absolut viktigaste resurs är våra hantverkare. Hos oss hittar du flera duktiga hantverkare inom många olika områden – från hudterapeuter till idrottsläkare. Alla våra hantverkare har olika kompetenser som de kombinerar för att du ska få en unik helhetsupplevelse. Eftersom vi skräddarsyr våra behandlingar präglas våra hantverkares arbete av kvalitet, kreativitet och nytänkande. De brinner för sina yrken och anstränger sig alltid för att ge dig det där lilla extra.

Vill du bli del av vårt team med hantverkare? Skicka CV till jobb@skonhetsfabriken.se

Anna

Hudterapeut och make up-artist

Anna är hudterapeut och erfaren makeupartist och har tidigare bland annat arbetat på SVT. Kom till henne för en härlig ansiktsbehandling eller låt henne ta hand om din make up för nästa festliga tillfälle – kanske inför bal eller bröllop?

Ida

Hudterapeut, produktansvarig och receptionist

Ida är hudterapeut, produktansvarig och receptionist. Hon har full koll på vårt sortiment och hjälper dig gärna att se över din hudvårdsregim och dina möjligheter till bättre hud via behandling och hemmavård.  

Olga

Hud- och kroppsterapeut

Olga har en bred utbildning inom både hud- och kroppsterapi. Hon arbetar främst med vår resultatinriktade hudvård, men är också en fena på vaxning och har kunder som regelbundet kommer enkom för hennes underbara ansiktsmassage.  

Maria

Massage- och kroppsterapeut

Maria är massageterapeut och kroppsterapeut. Hon har lång erfarenhet av att lösa knutar med mjuka händer, vilket ger dig en unik kombination av djupgående och avslappnande behandling. Hon arbetar med LPG för ökad cirkulation och minskning av celluliter och hennes 90 min Hotstone är magisk!

Marco

Massageterapeut

Marco är massageterapeut och hans stora intresse för sitt yrke bottnar i hans passion till träning och hälsa samt vilja att hjälpa människor till en rörligare vardag. Som terapeut anser han sig aldrig vara fullärd, han både undervisar på Axelssons och han går kurser för sin egen utveckling.

Magnus

Massageterapeut och hälsocoach

Magnus är massageterapeut och hälsocoach och brinner för att hjälpa folk till bättre hälsa både mentalt och fysiskt. Hans massage är djupgående och fokuserar på triggerpunkter för att ta bort spänningar och värk.

Silvi-Jan

Massageterapeut

Silvi-Jan kom i kontakt med massagens helande effekter via sitt eget idrottande och han valde därav att utbilda sig till medicinsk massageterapeut. Att hjälpa sina kunder till en rörligare och smärtfriare vardag driver honom i hans arbete.

Vassili

Massageterapeut

Vassili är utbildad medicinsk massageterapeut och använder sig av tekniker där han kommer åt problem som är svåra att nå med massage genom att försätta musklerna i ett avspänt viloläge. Han stormtrivs med sitt yrke och älskar att hjälpa människor med sina besvär.

Johan

Träningscoach, idrottsläkare, kostrådgivare och massageterapeut

Johan är träningscoach, idrottsläkare, kostrådgivare och massageterapeut. Han arbetar utifrån en individuell helhetssyn och brinner för att öka människors välbefinnande och prestationsförmåga. Johan har lång erfarenhet av hälsa både inom träning och rehabilitering och är avdelningsansvarig för våra kroppsterapeuter.

Martin

Osteopat, massage- och friskvårdsterapeut

Martin är osteopat, massageterapeut och friskvårdsterapeut med lång erfarenhet inom kropp och friskvård. Martin arbetar med akut- och långvarig smärtproblematik och behandlar kroppen som en helhet i behov av balans för att vara funktionell och smärtfri.

Micael

Träningscoach, akupunktör och massageterapeut

Micael är träningscoach, akupunktör och massageterapeut med lång erfarenhet att behandla diverse kroppsliga problem. Han använder en kombination av massage, akupunkturpunkter och träning i sina behandlingar och fokuserar på helheten.

Patrik

Träningscoach, massageterapeut, andningscoach och kostrådgivare

Patrik är träningscoach, massageterapeut, andningscoach och kostrådgivare. Han har lång internationell erfarenhet av träning och hälsa.  

Karin

Träningscoach, dietist och yogainstruktör

Karin är träningsansvarig, träningscoach, dietist och yogainstruktör. Hon har lång erfarenhet av hälsa och träning och brinner för att ge människor bra självkänsla genom att äta och träna rätt.  

Björn

Träning och löpcoach

Björn är tränings och löpcoach. Hans passion är att inspirera och motivera människor till en aktiv livsstil och få dem att nå sina träningsmål genom att träna effektivare, inte hårdare.

Maria

Träningscoach, Sjukgymnast och Yogainsktruktör

Maria har arbetat med träning och hälsa under 15 års tid. Hennes arbete genomsyras av ett glödande engagemang och med mycket energi, stöttar och coachar hon individer till att bli "sitt bästa jag".

Emma

Yoga, pilates, massagterapeut

Emma är pilates och yoga instruktör samt massageterapeut. Hennes mål är att alltid sprida en känsla av lätthet, harmoni och positivitet i sin undervisning och i hennes behandlingar.

Adrienne

Träningscoach

Adrienne är en rutinerad träningscoach med elitbakgrund inom beachvolleyboll där hon både har spelat i Australiens landslag och sen varit tränare både i Finland och Sverige.

Johanna

Yogainstruktör och PT-yoga

Johanna är yogainstruktör och inspiratör. Hennes yoga består av flöden med andetaget i centrum och bidrar till en grundad känsla i både kropp och själ. Johanna vill ge dig yoga som lockar fram nyfikenhet, ödmjukhet, rörlighet och styrka.

Steve

Barberare

Steve har jobbat som barberare i över tio år, både i Sverige och i Australien. Han brinner för sitt yrke och älskar att skapa snygga skägg och klassiska herrfrisyrer.

Caroline

Stylist och Makeup-Artist

Caroline är en välrenommerad frisör och stylist som alltid strävare efter att överträffa förväntningarna på henne. Som stylist kan hennes stil beskrivas som modern och fräsch, och hennes expertområden är håruppsättningar och makeup, allt från det minimalistiska till mer avancerade avantgardeuppsättningar.

Åse

Stylist

Lina

Stylist

Lina är stylist och hon har en naturlig fallenhet för yrket! Hon tog sin gesäll våren 2017 efter att ha gjort sin tid som trainee här på fabriken och fortsätter självklart hos oss som stylist.

Jessica

Topstylist

Jessica har lång erfarenhet av frisöryrket och har tidigare jobbat på Corinne and Friends. Jessica är väldigt duktigt med rundborsten och får till snygga föningar. Hon är vårt ess på korta och tekniska frisyrer.

Johanna

Topstylist makeup-artist och salongansvarig

Johanna har lång erfarenhet inom yrket och arbetar hos oss som topstylist och makeupartist. Hon har stor kunskap inom olika metoder av hårförtjockning och hårförlängning. Johanna vill med sina klipp- och färgtekniker uppnå resultat som ser naturliga ut.

Christine

Style director, makeup-artist, mammaledig

Christine är style director och makeupartist. Hon har tidigare jobbat som färgtekniker för Toni & Guy och L’Oréal samt utbildare för Schwarzkopf och Redken. Hon har en passion för färg i alla dess former. Öppen för bokning från September!

Sheyda

Receptionsansvarig

Lize

Receptionist

Maria

Receptionist

Katarina

Husfru

Amanda

Ägare och grundare

Amanda Elmander är grundare till Skönhetsfabriken samt VD. Hon är utbildad sjuksköterska och drömmer om att bidra till att förebygga de livsstilssjukdomar som är kopplade till stress, kost, återhämtning och träning.

Tillbaka till toppen