Noggrant utvalda produkter

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att välja rätt produkter och få ut det du vill av din hud- och hårvård. Därför är vi väldigt noggranna med produkterna vi tar in. Vi gör vårt urval utifrån fyra kriterier: resultat, lokalt, ekologiskt och lyx. Flera av våra serier uppfyller alla våra kriterier, alla uppfyller något.

hårvård

hårvård

Cloud Nine

Cloud Nine tillverkar lyxiga och funktionella plattänger med steglös värmekontroll som inte sliter på håret i onödan och unika keramiska plattor som ger extra glans åt håret. Plattängerna bränner dig inte och hamnar automatiskt i viloläge efter 30 minuter. Läs mer.

hårvård

Hairtalk

Hairtalk erbjuder skonsamma och högkvalitativa hårförlängningar med etiskt handlat templehår. Ditt eget hår skadas aldrig av Hairtalk och de skonsamma tejpfästena gör att även du som lider av en håravfallssjukdom kan använda Hairtalk. Läs mer.

hårvård

Ikoo

Ikoo E-styler är en revolutionerande produkt som fungerar som ett kombinerat borstnings- och värmeverktyg, vilket förenklar stylingprocessen. Borstens speciella keramiska plattor gör att håret glider lätt utan motstånd genom borsten och håret slätas ut, oavsett hårtyp. Läs mer.

hårvård

Inoa

INOA är fri från doft och ammoniak och extra skonsam mot hårbotten. Den är framtagen för att bevara hårfibrernas lipider och aminosyror, hela vägen från ytan och in till cortex. Med andra ord respekterar färgen hårets naturliga skyddslager och jämnar ut hårets yta. Läs mer.

hårvård

Lernberger Stafsing

Lernberger Stafsings filosofi är att kunna erbjuda lyxiga, hållbara produkter med hög kvalité. Alla produkter är sulfatfria, parabenfria och tillverkade i Sverige. De oljor som används är ekologiska och oraffinerade, vilket gör att de håller högsta kvalité. Läs mer.

hårvård

Mr Bear

Göteborgsbaserade Mr Bear Family är Sveriges första tillverkare av naturliga mustasch- och skäggprodukter. Alla produkter från Mr Bear är handtillverkade och helt naturliga, utan kemiska tillsatser eller mineraloljor. Produkterna är inte heller testade på djur. Läs mer.

hårvård

Olaplex

Olaplex är en unik, patenterad molekyl som hjälper håret att reparera sig själv genom att sammanlänka hårets svavelbindningar. Det gör att ditt hår blir starkare och friskare med bättre kvalité. Före påbörjad behandling görs en individuell bedömning för just ditt hår. Läs mer.

hårvård

Oribe

Oribe är det ultimata lyxmärket för ditt hår. Både innehåll och förpackningar är framtaget med stor precision och ett öga för detaljer för att vara så lyxiga och exklusiva som möjligt. Alla Oribes produkter har den lyxiga signaturdoften Cote d’Azur.  Läs mer.

hårvård

Reuzel

Reuzel betyder flott på holländska och syftar på att man en gång i tiden gjorde pomador av animaliska fetter, doftsatta med äpplen. Med över femtio års erfarenhet som barberare har grundarna bakom Reuzel utvecklat moderna pomador, men behållit vintagekänslan. Läs mer.

Hudvård

Hudvård

Aesthetic Line

Hos oss hittar du produkter från Aesthetic Line AGE. Dessa produkter återuppbygger det vår livsstil, miljö och åldrande bryter ner genom att tillföra verksamma ämnen som ökar hudens biologiska kapacitet att reparera och förnya sig själv. Läs mer.

Hudvård

Coola

Coola är ett naturligt solskyddsmärke som grundades i Kalifornien av Chris Birchby som saknade ekologiska solskyddsalternativ. Alla Coola-produkter framställs med färska, hållbara och ekologiskt certifierade ingredienser och är fria från bekämpningsmedel. Läs mer.

Hudvård

Esse

I de naturliga produkterna från Esse hittar du probiotika, det vill säga goda bakterier, som aktivt fördelar mikroberna i och på huden och skapar optimal balans för att konkurrera ut ogynnsamma mikrober som påskyndar hudens åldrande. Läs mer.

Hudvård

Glo Minerals

Glo Minerals är mineralmakeup utformad för dermatologer. Denna kompletta hudvårdande produktserie kombinerar antioxidanter med ingredienser av farmaceutisk renhetsgrad och mineraler som är fulla av kraftiga och rika färgpigment. Läs mer.

Hudvård

M Picaut

Mette Picaut grundade märket M Picaut utifrån filosofin att ”less is more”. Ingredienserna består av noga utvalda ekologiska och naturliga råvaror som tar hänsyn till människa och miljö. M Picaut är uppbyggt kring effektiv forskning. Läs mer.

Hudvård

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg är ett av Sveriges största märken när det kommer till naturlig och ekologisk hud- och hårvård. Produkterna tillverkade i Sverige av Dermanord. Råvarorna är noga utvalda och produkterna är vetenskapligt framställda och icke djurtestade. Läs mer.

Hudvård

Skin Tech

Skin Tech är ett märke skapat för att erbjuda hudvård såväl för professionella behandlingar utförda av en hudterapeut som för hemmabruk. Produkterna är avsedda att komplettera varandra och behandla olika typer av hudproblem säkert och effektivt. Läs mer.

Övrigt

Övrigt

Holistic

Kosttillskott från Holistic är effektiva och håller hög kvalité. De är inriktade på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Målet är att hjälpa människor till balans i sina liv för att må bra i kropp och själ. Läs mer.

Övrigt

Marvis

En klassisk tandkräm tillverkad i Italien. Marvis tandkräm gör en enkel daglig handling till ett rent nöje. Denna klassiska, lyxiga tandkräm skapar en långvarigt uppfriskande känsla samtidigt som den skyddar dina tänder. Läs mer.

Övrigt

Warpaint

Warpaint är en helt naturlig tandblekning som bleker missfärgningar skonsamt och stärker tänder och tandkött. Pulvret innehåller bentonitleran och aktiverad kol som främjar tändernas välmående, rengör effektivt och polerar utan att skada emaljen. Läs mer.

Övrigt

Wea Sportswear

Wea Sportswear har tagit fram ett kit med snygga och funktionella träningskläder för män. Du köper en bag med t-shirt, shorts och strumpor och bidrar samtidigt till prostatacancerforskning. Märket är Göteborgsbaserat och skapat av hälsovetaren Soheil Hedayati. Läs mer.

Övrigt

Yuhme

Hos oss hittar du vattenflaskor från Yuhme. Dessa vattenflaskor är tillverkade av sockerrör och har ett negativt koldioxidavtryck eftersom de är nedbrytningsbara. När du köper en flaska bidrar du till att en person i Afrika får rent vatten i 6 månader. Läs mer.

Tillbaka till toppen