Skräputställning till förmån för havet

Till förmån av och i samarbete med The perfect world foundation har Charlotte skapat en kollektion med tavlor och handväskor gjorda av skräp som hittas vid hav och strand.

Charlotte Olsson skapar lekfull konst av skräp

Bakom Charlotte Olssons glädjefulla målningar ligger ett viktigt budskap gömt. Det handlar om att ta vara på det som redan finns och vara varsam om jordens resurser. Av respekt för det återvunna material som Charlotte skulpterar sin konst av gör hon endast original – aldrig några tryck eller kopior. Så om du har ett konstverk av Charlotte kan du vara säker på att det är exklusivt endast för dig. Hennes konst finns representerad i både privata och officiella samlingar. Charlotte har tidigare ställt ut på Europarådet för mänskliga rättigheter I Strasbourg, Hollywood Road Gallery i London, Decorative Art Fair i London, The Gallery på Gothia Towers i Göteborg, etc. Charlotte brinner för välgörenhet och har donerat många konstverk som auktionerats ut. Flera gånger har slutsumman landat över 100.000 SKR.

”This is mindful and groovy art for your playful sences!”

Vernissage Charlotte OlssonVernissage

Vi kommer under hösten att ställa ut Charlottes konst och du har även möjligheten att köpa de unika verken på Fabriken. Utställningen inleds med en vernissage där Charlotte finns på plats för att berätta om sitt skapande samt sitt engagemang för havet.

Datum: 31/8
Tid: 17.00-20:00

OSA: Vänligen maila oss på boka@skonhetsfabriken.se senast den 28/8

Utställningen kommer finnas på plats till och med november 2017.

#save the ocean

100% av priset för väskorna och 30% av tavlorna går till The Perfect World Foundations insamling till förmån för havet.

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen