Motivation och målsättning med Camilla Rova

Vår hälsocoach Camilla Rova har lång erfarenhet inom hälsa, stresshantering och personlig utveckling. Hon har tidigare medverkat i flera tv-program, bland annat ”Min stora lata familj”, ”Vägen tillbaka” med Paolo Roberto och Nyhetsmorgon. Hon har även gett ut en kokbok och skrivit ett flertal artiklar kring hälsa och välmående. Hon håller inspirerande föreläsningar kring hur du skapar en hållbar hälsosam livsstil, bryter vanor och förändrar beteende. Camilla kan erbjuda flera olika typer av föreläsningar och skräddarsyr dem gärna efter era behov och önskemål. För förfrågningar, mejla info@skonhetsfabriken.se.

 

MÅLFOKUS, HJÄRNVILJA OCH LIVSGLÄDJE

Denna föreläsning behandlar hur du identifierar, arbetar mot och når dina mål. Kanske har du idag ett tydligt mål, kanske vet du bara att du vill få till en förändring och utvecklas. Oavsett var du befinner dig så får du genom den här föreläsningen verktyg för att skapa kraftfulla mål med ett tydligt fokus.  Du får svar på hur du stärker din hjärnvilja och blir mer uthållig och kan använda visualisering och mental träning för att genomföra och hålla förändringen. Dessutom pratar Camilla om vikten att njuta längs vägen och hur du känner livsglädje.

 

STRESS SOM GRUND TILL DIN HÄLSA OCH FRAMGÅNG

Här vänder Camilla på begreppen och pratar om hur vi kan påverka både kropp och sinne för att uppleva stress som en kraft att använda konstruktivt för att uppnå hälsa och framgång. Vi lever i möjligheternas samhälle där vi matas med information, möjligheter och aktiviteter kontinuerligt. Stress är en förutsättning för aktivitet, det är först när återhämtningen uteblir som stressen börjar tära. Den här föreläsningen ger dig förståelse för kroppens reaktioner på stress. Du får med dig verktyg för att skapa balans i livet och nycklar till att vända en nedåtgående spiral. Camilla visar hur du med små livsstilsförändringar får stora effekter.

 

KONSTEN ATT BRYTA EN VANA

“Varför gör jag inte det jag vet att jag borde göra?” Har du någon gång bestämt dig för att bryta gamla oönskade vanor, men så har du ändå kommit på dig själv med att göra just det där som du bestämt dig för att inte göra? Att göra en livsstilsförändring och både bryta och byta ut oönskade vanor kan vara utmanande. Att dessutom få de nya vanorna hållbara över tid lägger till ytterligare en dimension. Men det är fullt genomförbart med rätt strategi och verktyg! Den här föreläsningen behandlar känslor, attityder, vanor och beteenden och du får med dig insikter och verktyg så att du kan göra en hållbar förändring.

 

KOST FÖR ÖKAD ENERGI OCH LIVSKVALITÉ

Tappar du koncentration och kreativitet fram på eftermiddagarna? Vill du veta hur du kan öka ditt välmående, höja prestationsnivån och ha mer energi över när arbetsdagen är slut? Den här föreläsningen ger dig kunskap kring grundläggande näringsämnen, handfasta tips på hur du går tillväga i vardagen och inspiration till att göra en beteendeförändring både mentalt och praktiskt. Du får med dig tips på hur du kan locka dig själv till sunda vanor med smaker, färger och dofter.

+46 31 619 090

boka@skonhetsfabriken.se

Boka online

Tillbaka till toppen